Om os

Green above all formidler bæredygtighed igennem vores bæredygtig butik med over 300 vareartikler som stiger med flere nyheder ugentligt. Hos os kan kunderne komme om få inspiration og viden om basale ting vi mennesker bruger i vores hverdag. Der er rigtig mange gode alternativer, der tilgodeser miljø, mennesker og dyrs helbred. Det er intet i butikken der er produceret på nogens bekostning, vores miljø eller andet som skader noget i sin tilblivelse. Green above all bakker op om FN's verdensmål for en bæredygtig verden. 

 

I butikken er det hovedsageligt rengøringsmidler, tøjvaske produkter, opvaskemidler som umiddelbart ikke kan købes i den traditionelle detail handel. Produkterne i butikken dækker alt til den bæredygtige husholdning, personlig pleje med mere. Vores rengørings afsnit er rengøringsmidler uden kemiske stoffer som parabener, formaldehyder, petrokemiske stoffer, fosfater, ammoniak, blegemidler og andre hormonforstyrrende stoffer. Rengøringsmidlerne vi sælger, er bæredygtig produceret og vegansk og ofte i genbrugsplastik. Vi har genopfyldnings muligheder på dele af vores sortiment af rengøring, håndsæber og tøjvaskemidler. Hos os kan den almindelig forbruger få råd og vejledning i at omstille sit forbrug med bæredygtige produkter.

 

Green above all er også et sted hvor bæredygtighed for dig og mig, er noget vi tager en dialog om. Hvad kan vi gøre anderledes i vores hverdag, hvor er der udfordringer og findes der løsninger på vores forbrug der tilgodeser bæredygtighed. På vores Facebook gruppe Green above all bæredygtighed" er alle velkommen til at dele, kommenterer på bæredygtige emner. Det er også en side hvor vi tager skab afstand til den del af verdens aktiviteter som ikke fremmer en bæredygtig omstilling. 

 

SJÖBERG & SIMONSEN er en rengøringsvirksomhed der 2017 er blev til en bæredygtig en af slagsen. At gøre op med skadelige kemikalier, forkert håndtering af rengøringsmidler og en manglende viden og insigt i rengøring blev taget. Rengøringsbranchen er udfordret på meget lave priser, lave priser har store omkostninger for miljøet, mennesker, vores helbred generelt.  Hos os ser vi rengøring som en vigtig brik i fremtiden, hvor høje forventninger til god hygiejne efterspørges. Rengøring er et vigtig fag hvor uddannelse og indsigt i rengøring er vigtig. Vi gør op med lave priser, stiller krav og insistere på at have tid til opgaven, at vide hvad vi arbejder med, at sikre at miljøet er tilgodeset i alle forhold i vores virksomhed, samt at ordentlige arbejdsforhold er til stede.  

 


testtesttesttest

 

 

Velkommen hos os...